Så väntad!

Aldrig har väl ett oväder och en storm varit så väntad som den som kanske nu kommer. Såg en dementi om att den inte når Norrbotten. Men i Östersund är det mycket hög beredskap. Man har tom redan nästan döpt stormen - om den nu blir tillräckligt stark ska den ha ett namn på H och ett mansnamn. När det gäller stormar är det visst riktigt jämställt - varannan damernas. Vi kan gärna ta det på viktigare områden än stormar.

Fast lite oroad av stormen blev jag när jag hörde att djuren i Jämtland varit oroligare än vanligt under natten. Hade befolkningen i Thailand varit mer uppmärksam op djurens beteende kanske omfattningen av katastrofen hade kunnat begränsas något. Elefanterna är det djur som tydligen upptäcker kommande naturkatastrofer först.

Apropå elefanter så verkar Maud bete sig som en sådan i en glasaffär. Är det återinförande av bonus för statliga bolagschefer hon begärt väljarnas förtroende? Och så järmför hon med privata bolagsstyrelser. Det är ungefär lika dumt som när Britt Westerlund gör jämförelsen mellan landstingsstyrelsen och privata bolagsstyrelser. Jag tror minsann damernas missuppfattat sina uppdrag.

Och apropå stormar så gör det de här på expen också. Inspirerad av att A-G tog fram vaskborsten har jag kommit mig i utrensningsdagen. "Det där hemska du har bakom dörren" . som AG uttrycker det - det är borta nu. Och lite pappershögar i bokshyllan. Men nu går det upp över ögonen - så nu ska jag ägna mig åt skrivbordet och börja göra listor på vad att ta itu med närmsta veckorna. Det finns en del i högen efter valet - om det nu återfinns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback