Stolt och nöjd!

I kväll har jag begått tjänstefel - slog inte på  partiledardebatten förrän klockan 21.00. Har sett på regionala landstingsdebatten. Men ibland måste man tillåta sig att bara vara mor också. En nervös sådan. Hur skulle han klara sig mot drakar som Ögren och Backgård.

Men det gick alldeles utmärkt - jag förstår att ni inte anser mig helt objektiv när jag tycker han var bäst - men okej då - det kan jag överse med.

Tillsammans med Stefan var han i alla fall grundbulten i alliansen.

Annars har det gått fort och snabbt i dag. Efter institutionerna var det inbjudet till presskonferens om en skolrapport vi tagit fram. Dessvärre kom bara radion - men en får vara glad för det lilla.

Därefter valstuga - där jag överraskades av besök av Anders Mansten med Micke Nyberg i släptåg. Den senare ivrig att försöka vidga den så kallade spricka som sägs finnas. Denna valrörelse går till historien för den vilja som finns från medias sida att styra.

Jag har inte själv sett inslaget - men fått godkänt av Thomas - det räcker för mig. Hann också med att läxa upp Anders för att han inte talat direkt med mig eller Thomas om han känt sig ovälkommen till Luleå. Det är samtalet via media - om än om bagatellartade saker - som kan skapa konflikter.

I sakfrågan - skulle Anders vara i Piteå eller Luleå - så vet jag att Thomas och jag fått än mer däng om vi lagt beslag också på Anders för Luleås del. Hur är det - hur man än vänder sig har man rumpan bar.

Annars har dagen bestått av bananer och åter bananer. Det är dags igen...

Så om det inte kommer någon blogg direkt i morgon bitti betyder det att jag måste prioritera maten till kaninerna.

Kanhända att det inte blir någon tidningskrönika heller ....


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Någon borde tipsa Göran Persson om föreläsningen Konsten att vara snäll
- den som ger får mycket tillbaka
av Stefan Einhorn / Lou Rossling på hotell Nordkalotten i Luleå.

2006-09-14 @ 22:06:07
Postat av: Observant

En länk som är upplysande - för väljarna....
http://www.socialdemokraterna.se/upload/webbforalla/pd/skane/kampanj/svensson.html

2006-09-15 @ 06:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback