Toppat med surströmming

Jodå, det blev en runda med stavar. Skönt. Kaffe ute - året första - vid gaveln hos mor och far. Föräldrarna i full gång med räfsa och diverse annat uppröj efter vintern.

Sen prommis till Doris med N1 i handen. Provade faktiskt på några meters joggning på väg ned till henne. Deklaration färdigställd utan alltför mycker vedermöda.

Hem en sväng och tänkte byta om. Men varför inte fortsätta i vindoverallen - kanske kunde locka till en promenad. Så blev det dock inte kan jag redan nu avslöja.

Åkte förbi föräldrarna på väg till stan - och fick ta itu med uppsättning av ett solur - vars delar inte stämde. Gav upp - men såg "rätt" hopsättning framför mig precis när jag satte mig i bilen. Ringde kusin Kerstin som gjorde utryckning och hittade den felande delen. Hela den muskulösa man som ska bära upp hela uret saknades!

I alla fall fick jag veta att om jag inhandelade lite tunnbörd - både mjukt och hårt - så skulle det bjudas på surströmming klockan 17.00. Dagen toppad med Storö och Oscars surströmming blev det!

Så det blev till att läsa kommunala handlingar på ackord. En påminnelse över ks-handlingarna som inte kommer att förorsaka särskilt mycket väsen från vårt håll. Handlingarna inför APU  borde jag egentligen har redogjort för här - men lämnade handlingarna på jobbet.

Tvättmaskinen går - jag tittar lite slött på TV.

Måste dessvärre ge en riktigt stort RIS till MoDo hockey - SM-guldet till trots. Inte kul att se hur flera spelare kom in i TV-sändningen när en Modoit intervjuades. Flams och jams är väl okej - men inte särskilt gott föredöme att springa omkring med ölflaskor i en idrottshall iklädd hockeykläder.

Och hur var det vi hade det nu med alkohol och idrott? Det finns ju ett och annat att tvätt bort i det sammanhanget - inte minst för hockeyn!


Lite märkligt var det att just när det sändes i sportspegeln så kom någon text in i bildens nederkant - två gånger minst. Och den slutade med  "och tänk att nu har du varit nykter i 152 dagar"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback