Bakslag

Hade det varit korsord hade svaret varit "aga". Kunde också rubricerats som "in i dimman" eller "det är mörkast innan gryningen".

Förhoppningsvis är dess rätta benämning "vändpunkten". För trots alla positiva besked hos doktorer och sjukgymnaster bara slocknade jag på soffan i går kväll.

Bästa kollegan gruppledarinnan för centerpartiet försökte sig på ett telefonsamtal med mig - men det kan inte ha gett mycket. Det enda jag ville veta var om det var morgon eller kväll. Och "hygglo" säger morgon - vi sitter och väntar på dig!

Vi enades ganska snabbt om att "vi ses på måndag". Och jag sov vidare efter ett kort break för tandborstning.


Vaknade febrig med lite ont kroppen idag - men det kan spåras till de muskler Maria tänjde lite särskilt i. Och feber hade jag inte tack och lov.

För idag ska jag hinna mycket - skjutsa en kompis till flyget på lunchen - och 30 årskalas klockan 17.00 är två tider som måste passas.

Tidningarna kom sen idag - men är fortfarande lättsmälta. Kanske inte för alla. För oavsett vad som är ägget och vad som är hönan så är det naturligtvis lite anmärkningsvärt att rubriker som "lägst arbetslöshet på 31 år"
Kuriren och "arbetslösheten minskar" NSD kommer först då vi fått en borgerlig regering.

För Norrbottens del handlar det om att trots att människor i konstlade åtrgärder halverats så har den öppna arbetslösheten minskat med ett par tusen.

Förutom att jag ropar hurra för Karin som fyller 30 år så skicka jag lycka till hälsningar till Marcia som gifter sig idag halvfyra i stockholm.

Och så grattis till vår partiledare Lars Leijonborg som har namnsdag idag. Och till alla andra Lars som jag känner. Anehag och Hult är det första som dyker upp på hårdisken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback