En "snigel" på ögat

När det såg ut som värst och jag tittade mig i spegeln slog det mig att det kanske var en snigel på gång. Ni minns TV-licens reklamen om att man skulle få en snigel på ögat om man inte betalt TV-licensen. Men jag har kollat att jag har betalat och nu verkar vageln - för det var nog en sån - vara på tillbakagång.

Annars tog den här artikeln från gårdagens
NSD en hel del tid igår. Besök på dagen och både mail och telefonsamtal framåt kvällen. Dessvärre är det tydligen så att taxi ännu inte fått besked om hur de ska gå tillväga för att installera alkolåsen.


Tala om kommunens motsvarighet till landstingets "tvättsåpa". Jag och Folkpartiet är förstås glad att det blir alkolås. Men det är ju pinsamt att majoriteten försatte sig i en situation där de med öppna ögonen tog ett lagvidrigt beslut. I landstingets fälldes de av revisorerna. Kan undra om våra kommunala revisorer tänker sitta still i båten?


Idag kan vi läsa att Boden varit på väg att få sin egen "Oskar Holmgren". Jag hoppas verklien att det nu blivit en varaktig och nöjaktig lösning för 98årige Georg Sundström i Valvträsk.


Det är klart att Karl Petersen gärna vill tro att han räddat kvar Vattenfall i Luleå. Vi gruppledare har fått information både före och efter om de lyckade insatserna. Men facket vid Vattenfall låter sig inte övertygas. Tror mer att det handlar om en skenmanöver. En bild som jag också fått direkt från anställda.

Det är inte riktigt Petersens dag idag. Rosen han får  ( i Kuriren - en länkbar?)här är riktigt taggig. Å andra sidan är nog opinionen delad om fågeldammens vara eller inte vara förstod jag när den kom till.


Och i NSD (insändare icke länkbara) tycker signaturen "Hertöbo som snart inte orkar" att Karl petersen ska säga sanningen om Hertön vilket enligt insändarskribenten inte bara handlar om tommar treor. Utan handlar om vandalism, stölder, skadegörelse, alkohol och droger. Luleå kanske inte är så tryggt ändå?


Själv är jag uppmanad av horoskopet i Kuriren att ta det lugnt med tekniska prylar annars är risken stor att jag
begår misstag.

Förhoppningsvis får jag anledning att skriva av mig till kaffet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback