Vilket svammel

Så är det här skrivandet andra gången idag om rätt ska vara rätt. 00.25 oublicerade jag förra gången.

Jag kan meddela att mina något rubbade sovvanor inte alls ställer till några större problem.

Efter inlägget på bloggen vid midnatt somnade jag in alldeles ovaggad. Riktigt mysigt mörkt var det ute också kan jag rapportera.

Mindre mysigt att läsa att vi verkar befinna oss i någon form av resterna från forna sovjetsystemet. Vad i fridens dar betyder det att länsstyrelsen ska ha någon form av överprovning om hur många och var kommunen ska ha sina förskolor?

Tydligen har länsstyrelsen någon egen 5-årsplan där förskola på Jägarstigen inte platsar?

Grannarna har framfört farhågor för att trafiken skulle öka och länsstyrelsen kommer därför med sin pekpinne och hävdar att förskolan inte behövs.

Vore jag direkt berörd av detta skulle jag granska vilka som bor på den gatan - vilka som har sån opinionsbildrande kraft?

Nu får jag väl lägga en brasklapp att jag inte läst beslutet annat än via tidningarna. Dock är de ganska samstämmiga
NSD och NK.

Och på TV svammlar man om trängelsavgifterna - verkar något byråkratiskt. Inte minst det faktum att samma miljbilar som får 10 000 i premie av regeringen inte anses tillräckligt miljövänliga för att slippa trängelseavgifter. Dock är de tillräckligt miljövänliga för att få parkera gratis.

Hör ni ministrar Borg och Carlgren - nå´n ordning för ni väl se till att det är i galenskapen också?


Fast för en stund sen såg jag en klart manlig polis stå och berätta om ett vapenfynd och i rutan presenterades han som metereolog Ebba Mårtensson.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback