En brokig blandning

Ett samhälle i miniatyr - alla var dom där - hos Tornbergs på julglögg. När jag och Thomas kom strax efter tre så var stugan full - ja inte onykter utan varje stol var upptagen.

Vi tänkte Thomas och jag - att om vi gett folk en timme - och kommer då så skulle de väl haft vett att gå hem och ge plats för andra. Men rena ketchupeffekten hade det varit - först nästan ingenting alls och sen allt på en gång - eller alla kanske man säger.

Adel, präster, borgare och bönder - ni ska få se dem senare - men nu måste jag vila - även det roliga tär på kroppen. Usch - det låter mycket värre än det är när jag sätter det på pränt.

För det blir en varmt lycklig kropp som vilar. Thomas och jag följdes till Kvantum och handlade - några stannade mig inne i affären och beklagade att jag skulle sluta.

Och så vid utgången vid kassan kom en man stegandes framemot mig - mycket målmedvetet och bestämt: "jag är inte folkpartist ( jag riktigt hörde hur rysligt det skulle vara) men du ska få en kram för allt bra jobb du gjort". Vilken värme i kroppen - till Thomas frågar om han var riktig nykter. Och det var han!


Och det var en lisa för kroppen (heter det så när det är bra?) när Mats Emanuelsson tidigare idag (faktiskt också på Kvantum) kom fram och tackade för allt jag gjort för Kooperativ Valborg. Jag tror han tänkte på att jag faktiskt fick frågan om lokaler till hunddagis att vända!


I alla fall känns det gott i kroppen - hoppas Anja ska värma oss med goda svenska resultat om en stund.

Bilder senare - idag eller morgon!
-


Kommentarer
Postat av: Gerd Niemi

Ylva !
Vi kanske skulle ha varit mer kramiga ,så hade vi fått behålla dig ett tag till. Du har dock under åren fått veta -ATT DU ÄR VÄRDEFULL !

2007-12-09 @ 10:25:54
Postat av: Ylva

""-ATT DU ÄR VÄRDEFULL ! absolut har jag fått veta det inte minst du och Harry har ju på olika sätt visat uppskattning.
Sen får ni nog dras med mig på ett och annat sätt i framtiden också. Jag siktar på att krya på mig så jag kan göra comeback som fritidspolitiker i sockala nämnden nästa period! Den nya borgerliga - helst folkpartistiska - ordföranden då - kan behöva lite erfaret folk i nämnden.

2007-12-09 @ 13:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback