Inget särskilt har hänt

Nä - inget särskilt har hänt. ;måhända innebär det att jag för ovanlighetens skull levt i nuet?

Thomas kom inramlande på expen och hämtade flygblad som han och Johan skulle dela ut.

Jag blev kvar en stund på expen - sen julkorten på lådan vid Blomgatan. Fler "laglydiga" medborgare än jag - för det var nästan kö till lådan. Sista dag idag - 16 december.

Hem till föräldrarna - och skrev ytterligare ett julkort som mor glömt!

Och nu har jag varit här hemma och läst APU-handlingarna.

Begravningsplats/minneslund för husdjur/smådjur - får avslag - men markområde finns reserverat så snart någon organisation/förening vill ta ansvar.

Motion om säkrare gång- och cykelvägar - från Kd. "Generellt sett är fotgängare sämre än cyklister på att hålla sig på sin bandel." vet Tekniska nämnden att meddela i sitt yttrande. Fast då har de nog inte sett mig cykla!

Utomhuslekplatser inom varje bostadsområde i kommunen vill Stina Norén Sjögren ha - tillsammans med sina barn Simon 10 år och David 6 år. Det bifalls för det är ju redan på gång. Margaretha Lindbäck kommer säkert att redogöra för i vilken långtidsplan det finns i morgon på kommunfullmäktige.

Badstrand vid Björsbyfjärden - avslås på grund av dåliga bottenförhållanden. Ja - eftersom kommunen inte ens vill hålla liv vid badplatsen på Näset i Sunderbyn - kommunens garanterat bästa botten - så kan vi väl konstatera att viljan saknas.

(C)amillas jubileumsbroddar får tummen ned. Pensionärsrådet är närmast hånfull i sitt yttrande. "Överdrivet och onödigt kostsamt" sammanfattar man. Nu får Camilla lägga på ett extra kol i argumentationen. Själv har jag blivit en potentiell "fallolycka" varje gång jag provat broddar - utom senaste gången - fast nu har jag ju redan köpt!!!

Ja - det var ungefär alles!

Nu har jag problem med veken och staken! Upplösning följer!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback