Kan någon bjuda över Carlsberg

Kan inte hjälpa att det stöter mitt öga att Carlsbergs (öl) uppenbarligen är huvudsponsor för VM i Åre. Idrott och alkohol hör inte ihop - och så exponerar vi våra stora idrottsstjärnor under stora banderoller för Carlsbergs.

Jag förstår att det handlar om att få in pengar så inte skattebetalarna får stå för fiolerna. Vad jag förstod så hade inte Åre några förustgarantier - och Carlsbergs muskler räcker tydligen.

Så retade jag mig på kommentaorerna i går kväll. Tyckte de missade bedömningen av sluttiden varenda gång. Och i ett ganska sent skede. Man något ska ju hålla igång adrenalinet.

Och Karl P han vill knyta ihop Norrbotten och Skåne. Han har fått ett fint pris av Norrbottens Byggmästarförening. En statyett och 50 000 spänn. Mycket generöst skickar han pengarna till Kvisslinge hembygdsförening. Och det är väl förstås förmätet av mig att ha någon åsikt om vad han gör med sina prispengar. Men kan inte låta bli att tänka på att om han nu vill knyta ihop kanske Kvisslinge och Luleå hembygdsföreningen kunnat dela på gracerna. Så hade de haft råd att träffas hos varandra och "knyta på".
Men generösa Skåningar bjuder säkert ned Luleå hembygdarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback