Äntligen får jag ta den långa!

Äntligen känns det riktigt stabilt kallt ute - minus 17. Äntligen får jag ta den långa "pälsen" och likadana skor på båda fötterna.

För övrigt var det länge sen facket så ogenerat visade upp sitt enfaldiga och ensidiga partipolitiska (s)töd. Annonserna i lokaltidningarna, NK, NSD, PT, i lördags där If Metall annonserar med foton av Krister Hammarbergh och Stefan Tornberg. I annonsen räknas upp ett antal negativa saker. Och läsarna uppmanas att ringa och maila riksdagsledamöterna.

Hoppas många gör det också - så att de också får se myntets andra sida - det positiva.

Annars var det inte mycket att skriva hem om i dagens tidningar. Mycket om Kulturens Hus givetvis. Både "se och hör" bilder och recensioner av framträdanden. Måste erkänna att jag helt kan instämma i den kritiker som gjorde ned hon som låg och krälade bland rödfärgade plastkulor. Men någon gjorde hon kanske glad - och då har det ju sitt berättigande.

Stella Tormanoff ( c)  har ett inlägg i Kuriren där hon bemöter en tidigare insändare av Bengt Forsberg där den flitige insändarskribenten hade ganska yviga åsikter om romer och en massinvasion av dessa till Sverige om jag nu kommer ihåg rätt.

Varför insändaren sitter kvar hos mig är dock att jag läste namnet flera gånger innan jag förstod att att det inte stod Stefan Tornberg. Stella Tormanoff kunde vara Stefans feministiska alias!

Nu måste jag dra och leverera de varor jag handlade till mor och far igår. Och kaffe förstås. Sen bär det iväg mot staden och nya djärva sammanträden - kunde jag väl hoppas på.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Tack Ylva! Härligt med ett feministiskt alias - även om hon finns i verkligheten. Dock en kort rapport om IF Metalls kampanjen: Annonsen före jul resulterade i två telefonsamtal från samma person och ett tiotal mejl. Sedan i lördags har jag fått ett SMS och tre mejl. Ska svara så gott och positivt jag kan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback