Hur mycket får man frossa i sjukdom och olycka?

"Man" = kvällspressen. Äcklas av kvällstidningarnas frossande i mordet av Tobias. Detaljers detaljer om mannens insjuknande. Och om var kviven funnits innan dådet. Om skolkamrater. Bilder på mannen i maskeradklädsel. Det finns säkert och krag- och skonummer för den som orkar sig igenom.

Självfallet ska det skrivas om händelsen - om hur det kunde hända - vem som är ansvarig - och vad som måste göras för att sånt här inte ska kunna hända i framtiden. Men det är inte något som kvällspressen bidrar till.

På gränsen till kvällstidnignsrubrik står Kuriens ledarsida för idag. "Rivning innan beslut". Men det betyder inte att de börjat riva Gökungen innan rivningsbeslut. Bara att det börjat rivas innan Tekniska nämnden beslutat avslå en skrivelse om att inte riva. Hänger ni med? Men förlåtelse för den rubriken. Krönikan hur tydlig som helst på hur tokigt det är att riva den. Vem styr sånt här?

Apropå styra så oroas nu Börje Lööw, v, av om det kommer att bli något fler Växhus nu när sossarna styr själva. Vi riktigt ser strupgreppet som vänstern hade på sossarna för att det - Växhuset- på Örnäset skulle komma till. Så nu vet ni alla föräldrar som nyttjar det att ni ska tacka Börje Lööw för det. Fan trot! Insändare i Norrbottens Kuriren.

Wilhelm Haara, mera känd som Ville i centern, hedras av Finland och dess prsident och får något fint förtjänsttecken. Hoppas Ville är med på centern länsträff så det får hylla honom.

För en annan äldre gentleman gick det sämre. Lennart Johansson fick lämna ordförande i Uefa efter omröstning. Jag hoppas någon hade varnat honom för den risken - för utan att bli beskylld för åldersdiskriminering så var väl den risken rätt stor efter uppnådda 77 och 16 år på "tronen".

Nu måste jag dra - annars hamnar jag nedanför "tronen" på grund av för sen ankomst. Kommer man bilande från Arvidsjaur och Övertorneå har de rätt att kräva att dörrn är upplåst och kaffe och macka på plats. Eller hur?

Ha en riktigt bra dag - om jag kan och Gud vill så återkommer jag med skrivande och tyckande. kanske snart dax för någon liten fräckis?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback