Vaknade med Ernst

Tillhör inte de som brukar kolla in Ernst. I ärlighetens namn ska sägas att det höll på bli vissa förvecklingar för min svärdotter hade alldeles uppenbart ett intimt förhållande med Ernst.

Enligt barnbarnen såg hon inte på TV eller så. Utan mamma tittade på Ernst.

Okej - det blev en liten böj det där - skulle bara konstatera att jag skulle vila en lite halvtimme efter en intensiv dag - det kostar på att inte göra något - bara njuta - av allt!!!


Vaknade alltså till Ernst som höll på bygga utekök. Fast har han inte hållit på osedvanligt länge med det? Fint blev det i alla fall - tror att Lotta håller på med ett liknande i Lövånger - fast hon ligger nog snäppet före Ernst.

Slutsatsen måste väl vara att Ernst i kväll var en repris?

I alla fall kan jag önska att detta
program om norrmannen vars fädernesland är Pakistan och hans upptäcktsresa där gick i repris. Mycket intressant - men jag missade några minuter innan jag insett det.

För övrigt undrar jag varför Helena Bergman är på Aktuellt och gör inslag om solkrämer? Kan hon vara där för gott eller bara under semestertider? Annars kan vi ju bli lite oroliga för hon Eriksson har ju hänkat på TV4 i stockholmia.


Annars måste jag säga nu är semestern riktigt som djupast - nu har de flesta av nyheter också krupit ner bakom solstolen.


Men visst har vi ett fantastiskt väder - jag har nästan glömt att jag klagat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback