Vilken underbar dag!

Vilken härlig kusinträff det blev. Och tack och lov för kusin Kerstin med sin Anders och hans Jonna! Hur hade jag tänkt mig att fixa detta utan dem?

Visst alla inresande kusiner ville absolut hjälpa till och gjorde det också. Men det är annars och enklare för Kerstin som kan huset så att säga. Både lådor och människor - vet hur jag vill ha det.

Nu kommer bara en massa släktbilder - och det finns nog inte ett uns politik i det - för er som mot förmodan söker sånt.

Skulle möjligen vara det att kusin Kenny och hans Camilla bor ganska nära vår blivande partiordförande Jan Björklund och hans Anette.

46461-436

Här är det mina farbröder - Hasse och Tage (så kul det blev) och så han till höger min ingifte farbror Harry. En "seg" typ som jag gillar. Han lär ha åkt skridskoloppet mellan Piteå och Luleå i år. Fast jag hann inte höra om det var sant.

46461-437

Å så kusin Anita som inte kommer att gilla att jag lägger ut en bild där hon blundar. Men där får hon igen för att hon var fem år äldre, kom från stockholm och hade ett skitmodern kappa med muffar. När jag var så där 5-6 år.

46461-439

Och riktigt snyggaste kusinen Carina bosatt i Norge och tidigare Australien. Det där med snygg säger jag mest för att många tyckte vi hade mycket drag av varann. En likhet konstaterade vi dock - allt efter faster Hedis - carinas mamma - vi är bredare nedåt än uppåt. "Lika bred över arschålet som faster Hedis" som pappa sa om mig men som han förnekar idag. Fast Carina var betydligt smäckrare både upptill och nedtill. Och därtill väldigt trevlig. Vilken tur jag har som hittat igen mina så trevliga kusiner!

På bilden syns också Carinas brorsson till vänster och Carinas svägerska till höger - Camilla.

46461-440

Och ingifta faster Sonja. Som var gift med pappas äldste bror Reinhold som blev skjuten av en rymling från Långholmen. Still going.. 80+ med råge.

46461-442

Nu börjar jag vara less att lägga ut bilder - så nu avslutar jag med stora gruppbilden. Men kusin Kenny måste jag lägga ut av minst två skäl. 1. Han bor granne med Jan Björklund. 2. Många säger - till och med hans mamma - att vi är så lik varann.

Jag har absolut ingenting emot att vara lika denna charmerande kusin.

46461-443

Och så vi allihop - utom jag och några ungar som spelade fotboll - på ett klassist släktträffs foto. Men en prestation att kunna samla denna pratglada skara.

Tack allihop för en helt underbar dag - nu ska jag vila upp mig.

Kommentarer
Postat av: O

Som Ointressant läsning

2007-07-15 @ 23:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback