Före högmässan

Även om jag lovad återkomst först efter högmässan kan jag väl meddela uppgång. Sen sådan även idag. Det är börjar likna fan som blev religiös för mig också. Som numera tar sovmorgon på sovmorgon Åtta blev den idag!
Trots att solen intensivt kilade in mellan persiennlamellerna. Men det kändes liksom att strålarna inte var så sommrvarma - vilket bekräftades med 11 gradet.

Har klickat mig igenom nättidningarna - med ganska jämngrå nyheter. Lite ideologiska skiljelinjer framskymtar mellan allianspartierna. Både positiva och negativa - sett ur liberal vinkel. Om det finns någon linje så är det väl att Kd lite grann verkar sekterisera sig ute på högerkanten. Tvärtemot den strategi som finns (fanns?). Men jag återkommer efter "högmässan" med lite exempel.

Förmiddagen ska fortfarande tillägnas vilodagen. Trappas succesivt upp med att sitta i solen och läsa in diverse kommunala handlingar. Sen blir det ett skarpt läge med jobb - företrädesvis kommunalt - på expen.

Gamla huset där vår exp inhyses har den fördelen att den håller ute värmen ganska effektivt - särskilt eftermiddagarna då solen bränner mot innergården och vi har våra lokaler i motsatta delen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback