Sexton "goa" grader

Sexton goda grader var det klockan 04.15 och nu klockan 06.00 har de ökat till sjutton komma fem!

Det är nog nu sommaren är!

13 lika mellan Norrbotten kuriren och NSD det vill säga lika många noterbara nyheter i båda - i min tidningskrönika.  Nu ska i ärlighetens namn sägas att noterbarheten i stort sett helt styrs av politik i allmänhet och intressant ur folkpartistisk politik i synnerhet.

Och skälet till att jag kom att räkna bomberna var att jag skrev att
Karl Petersen försökte sig på en Tage Erlander i helgen. Det vill säga ro med kungen i ekan. Nu har väl Erlander förvisso mest känd för att ha Chrustjev i båten. Men tror ni inte för skam att det missat roddturen i nättidningen.

Det märks riktigt väl på tidningarna också att sommaren är här. Känns tunna i handen när de hämtas. Och mycket bilder från olika evenemang.

En del riktigt trevliga - som alla om kungen - kan hoppas att det synts i riksmedia också. Däremot får vi väl hoppas att det stoppar med länstidningarna för rubriken "helg fylld av fylla". Fat jag hittade den i Kuriren så här kommer NSD:s version.  Faktiskt mycket lättare att hitta igen artiklar i NSD.


För övrigt har jag funderat över vad det är för fel på kallt vatten? Fotbollhuliganer, Rostock, "raggarsvansen" med mera - nog tror jag Patrik (Bylin) och grabbarna skulle kyla ned dem snabbt och elegant.

Ser att ledaren i Kuriren "ser framemot" Sveriges ordförande år i EU och vad som kommer att hända vid olika toppmöten. kanske förslaget med brandslang bör övervägas?

Nu måste det dock till en riktig brandkårsutryckning om jag ska komma i tid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback