Valuta för landstingsskatten!

Tillhör (peppar, peppar) de lyckliga som inte behövt använda mig av sjukvården särskilt ofta eller omfattande. Så i dag tog jag ett annorlunda grepp för att få valuta på skattepengarna. Samtidigt som jag hämtade ut pengar på bankomaten smet jag också in och lånade toaletten.

Det är nämligen så att så fort jag är ledig och är i stan med en lista av ärenden som ska uträttas blir jag som regel kissnödig i samband med första ärendet. Och så är det väldigt lätt och enkelt att slinka ned till expen - och lika lätt och enkelt är det att då fastna där med att bara ska göra någonting.

Så idag lurade jag Luther rejält. Och när jag åkte från landstinget mötte jag landstingsrådet Kent Ögren på väg dit. Han kanske också skulle låna toaletten - vad vet man.

Annars har jag skrivit på handlingar på kommunen - 3:e semesterdagen och 3:e dagen jag besöker kommunhuset. Lagom avtrappning.

Skickat minnestelegram för Gunnel Hedman som så tragiskt avled efter en kort tids sjukdom. Så skört livet är!

Hämtat mors mattor och köpt jättedyr telefon för 1 krona - med löfte att hålla mig till Telia i 18 månader - vilket jag ändå gjort under en längre tid. Det har att göra med att jag måste se till att Telia går bra - så aktieägare jag är!

Mycket mer än så hann jag inte mellan 13-16. Avslutade med middag hos mor och far. Julskinka - som väl heter fest- eller helgskinka på sommaren, god färskpotatis och mammas otroligt goda sallad.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback