Nu skjuter han budbäraren

Persson alltså - på TV-nyheterna just nu. För mycket klippt säger han. Nu är det ju inte det som saknas utan det som fanns med som var otäckt! Går tydligen att läsa en debattartikel av honom i Svenska Dagbladet i dag. Ja, DN var ju en otäck tidning så det är klart han valt högerorganet.

Om inte Persson dykt upp i rutan hade rubriken varit Lätt på foten - idag är första gången med promenadsko. Det var faktiskt några välgörande grader kallt - annars hade det blivit bara kavajen idag.

Och så gratulerar jag sonen JENS på namnsdagen. Och Jens Isaksson också förstås. Och nu är jag inne på det spåret att jag säkert glömmer någon Jens jag borde komma ihåg. Fd ministern Orback lär väl inte märka mitt förbigående. Och så tar vi alla Jonas i en klump. Fast förstås inte Grafström - min kavaljer från alliansbalen måste förstås få en särskild hälsning.

Och så¨har jag hunnit fortsätta jaga vattenkubikmeter åt min hyresvärdinna. Från 1 till 2 i slutet. kan det betyda 1 kubik på 12 timmar och är det mycket eller litet?




Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag måste erkänna att jag är förbannad!
Vad oförskämt och fult skrivet till och om vår goa fina Erik i Sikfors.Rör inte min kompis..grr...
Det kallar jag sandlådenivå och lågvattenmärke Mr Andersson i Boden.Skäms på dig!

2007-03-29 @ 12:25:17
Postat av: Ylva Mjärdell

I dagens Kurre på insändarsidan,.....

2007-03-29 @ 12:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback