Så frustrerande

att tidningen inte kommit än . kvart över fem. Inget vettigt gjort sen jag steg upp halvfem - bara väntat, läst nättidningar och lyssnat på Jönköpings regionala nyheter - vad de nu kan heta.

Tennislegenden Stefan Edberg - tillika fastighetsägare i centrala Jönköping - har dragit på sig "raggarnas" ovilja. Stefans hyresgäster bor i centrala Jönköping. Vid ett sånt där stort torg som vi saknar i Luleå. Tydligen är det förvänansvärt nog fritt fram för biltrafiken på en kullerstensbelagda ytan. Såg nästan komiskt ut när en liten grön bil kryssade över torget.

Nåväl tydligen samlingsplats för bilburen ungdom kvällstid. Kan förstå om olägenheter uppstår om detta stora torg fylls med bilar kvällstid.

Allt nog nu skulle "raggarna" demonstrera. En kepsprydd, finnig, ung man tyckte förstås att de som bodde centralt skulle tåla nåt.


Läste i DN i natt (livet blir rubbat när jag kommer hem vid fem som vanligt folk) om någon Temo. Sossarna hade inte varit större i någon opinionsmätning sen ågon gång under Ingvar Carlssons tid - kan det ha varit 1991. Ringa tröst när fjolårets val var det sämsta sen 20-talet.


Och nu är nog Johan kaxig när Linköping är klar för final. Så får vi se vem moståndaren blir. Blir det Modo får du hålla på Linköping själv.


Och så kom jag på en idé - i natt mellan 2 och 3 när jag hade något tuppjuck och var vaken. Alltså vi måste införa en dag när alla människor måste bemöta saker och ting positivt. Tänk att det alltid finns något att gnälla över. Både gröna bilister och Naturskyddsföreningen lyckades hitta negativa saker med ett stimulansbidrag. Utan tvekan är det väl ändå bra om ett stort antal bilar byts ut till såna som släpper ut mindre skit? Naturskyddsföreningen slog dessutom fast att det skulle tankas etanol. Det trodde jag var "ute" - får väl se om vännen Magnus kommenterat något - han kan ju sånt här.

Fast det är svårt att se så positivt på att Försäkringskassan slår igen 4 av 5 kontor. Säkert många som får gå. Det positiva skulle väl vara för de som tillverkar telefon med "fyrkant". Men handen på hjärtat - när besökte Du en Försäkringskassa senast?


Fem över halvsex - och den kalla luften breder ut sig säger "vädret". Fast här är det 5 grader varmt. Och nu måste jag ge upp tidningen och ta duschen först.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback