Slåss om själarna

Svårt för solen, sommaren och värmen att göra sitt antåg. Men vi som varit med några år vet - att helt plötsligt bara så smäller det till. Och kan bli riktigt otroligt varmt.

Svårt verkar det också vara för länsstyrelsen att få deltagare till sin gigantiskt påkostade miljökonferens den 31 maj och 1 juni.

Idag nåddes jag av åtminstone de fjärde inbjudan. Nu var det kommunalrådet Petersen som vidarebefordrat till oss alla.

För några dagar sen fick jag ett brev från landshövdingen där han talade om hur viktig den var och att han till och med skulle göra oss den äran på kvällens skärgårdstur.

Helsidesannonser i lokaltidningarna - det finns resurser att marknadsföra detta. Det är så jag lite elakt misstänker att det är det statliga budgettänket - nu måste pengarna sprättas - annars fryser det inne.

Fast så illa är det väl kanske inte?

Men sorry - ni är inte ensam om att så här i slutet av terminen försöka fullfölja alla ambitioner. Utbudet är gigantiskt och jag tränar fortfarande efter mer än 30 år i branschen på att säga nej - välja bort något.

Nu vet ni - bästa läsare - att jag faktiskt är uppstigen. Och lite dåligt samvete har jag - Landsbygdsdag i Böle - hos Erland N. Men någon lördag måste även jag få vara ledig - morgondagen kommer att innehålla minst 8 timmars kommunalt kör inklusive vårt uppskjutna Månadsmöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback