"Solen" har fläckar

Vissa saker tar det ett tag att smälta. Det är inte på något sätt så att jag tror att jag är felfri - långt därifrån. Men vi har ju alla sånt vi bär med oss i ryggsäcken - tillsammans med Luther. Eller så är det Luther?

Att komma i tid - att komma när man lovat - att svara i tid och så vidare.

I fredags var det fullständig black-out hos fröken Strutz! Var ju på seminarierna på Näringslivets Pris - Akt 1. Fullständig succe och fullständigt tagen av föreläsningarna. Redan efter Jan Bylunds första framträdande och föreläsningen av Jan Carlsson var jag i en annan värld. Jan Carlsson förmedlade känslan om att vi måste ha en dröm - oavsett vad vi sysslar med! Fast tänk vad HAN åldrats - tidigare tänkte jag att vi nog var jämnåriga? (Obs! lite självironi!)

Vid fikat påminde Börje mig om att vi skulle ha ett sammanträde med PTU för att officiellt utse Luleå kommuns företagarstipendiat. Visst - men då hade redan Peter Ericson - Exait - fått sitt första pris - och jag var djupt imponerad av det + Jan Carlsson.

Och sen bara njöt jag av Catrin Fransson, prisutdelningar, Matilda Tham och inte minst Martin Ivert. Såg nog att Börje smet ut efter Ivert men tänkte att han nog måste pudra näsan innan kvällens gala. Skönt att kunna sitta kvar och lyssna även på Carina Lindahl - stay in place tjejen ni vet. Jag som inte skulle delta i Akt 2- galafesten!

Inte förrän jag läste på nättidningen att Kommunstyrelsen varit enig om stipendiaten - insåg jag att jag inte varit där!

Nå nu hade jag ingen avvikande mening - absolut inte - och Camilla som ordinarie hade varit på plats!.

Men lite orolig blir jag allt! Så ansvarslös! Man skulle kunna tro att jag redan pensionerats?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback