Virusfri och "dödförklarad"

Hemkommen (=expen) från kommunfullmäktige. Slår mig när jag ser alla trevliga kommentarer att det är slut med allehanda erbjudanden. Camilla hade fått massor med Viagra erbjudanden och liknande i går.

Men jag har nog ansetts som ett hopplöst fall. Inte ens misteln hjälper ju mig!

Hopplöst fall var jag ansedd som idag också. I slutet av interpellationsdebatten, som handlade om varför tekniska förvaltningen hyr privata lokaler när kommunen översvämmas av tomma lokaler, tog Karl P chansen att tala om att båda interpellanterna dessvärre lämnat sammanträdet.

Vilket inte var sant vad beträffade mig - eftersom jag satt ute i förrummet vid högtalaren för att inmundiga ett äpple - för att just det - inte "dö" av hunger.

Men jag fick ju då tillfälle att berätta att ryktet om min död var betydligt överdrivet. Och att det tydligen är skillnad på lort och pannkaka. Förra sammanträdet gick Karl P och försvarade att flera socialdemokrater lämnat sammanträdet i förtid. Han hade minsann gett sanktion till det för det hade andra viktiga saker sig för. Annika Sundström, vänstern, lämnade lite tidigare idag för att hennes dotter fyllde år. DET är viktigt!

Kommentarer
Postat av: Annika S

Hej Du!

Tack för den kommentaren, visst är det viktigt att måna familjen. Dessutom hade jag klargjort det i fullmäktige.

2007-05-02 @ 20:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback