Äntligen måndag

Jag har sagt det förut - jag gillar måndagar. En helt ny osprättad vecka. Fast det är ungefär som en maska på strumpan - den pillar iväg himla så fort när den börjat.

Hoppas det inte bara var den kvardröjande säng- och värmedyna värmen som gjorde att det kändes lite vinteraktigt när jag stack ut handen efter tidningarna. Nu är det så lagomt med snö - och vi vill inte ha någon mer tö nu.

Apropå tidningarna så kom de inte förrän tjugo över fem i morse. Jag hann maila med min fullmäktigegrupp och en vän i Boden. Och före det hade jag förstås duschat,. klätt och spacklat upp mig - så sån var jag när tidningen äntligen kom.

Det var inte så mycket annat än tomtar i tidningarna idag. Fast de boende på
Knöppelåsen tycker nog att Karl P också ska räknas in bland "tomtarna" - fast en annan typ än de som kommer med julklappar. 3G masten som byggt in i en flaggstång mitt i ett litet villakvarter. Det var Karl P som ensam drev frågan om att köra över byggnadsnämnden och beställa en ny detaljplan.


Det var faktiskt riktigt roligt på de PTU där vi hade ärendet. Just när en ledamot - kraftig opponent mot master och eventuell strålning - argumenterat färdigt ringde dennes mobiltelefon! Tur att det finns master trots allt! Leva och lära ni vet.


Nå nu ser dagen ut som följer. Tidningsleverans och kaffe hos mor och far. En snabbvisit på expen. APU klockan 08.15. Luleå kommunföretag ca 10.30. Kommunens presskonferens 11.30. Kommunfullmäktige 13.15. Nä - jag ska inte sia om vilken tid det slutar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback