Årets julklapp?

Är det de här årets julklapp? Isåfall kan man väl konstatera att den går igen. Soda Streammaskin har väl alla haft - och lessnat på. Den var ju rysligt populär på 70-talet.

Jag har sovit till klockan 8 idag - eller i alla fall legat kvar i sängen till dess. Gråkall morgon som inte lockar till någon intensivare start på dagen.

Själv känner jag mig lite lätt dämpad och oföretagsam, Det tär på att ha ont i kroppen. Nog dax att investera i rosenrot så att i alla fall psyket stärks.


Inget uppmuntrande på nättidningarna idag. Lokalt länet verkar haft en rejält stökig helg med både skjutvapen och knivar. Två bankomatrån i Luleå får också läggas till listan. Inte mycket självskyddsåtgärder jag vidtagit - men en är då att aldrig ta ut pengar i bankomat ensam en mörk kväll.

Fast när jag länkade noterade jag att ena var inte ett bankomatrån - det var istället ett knivrån intill polisstationen - på Loet.

Nu ska jag försöka dra igång med något - för efter tolvkaffet ska jag till jobbet. Förberedelser för morgondagens PTU och förberedelser för tisdagens au-sammanträde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback