Färgblind?

Färgblind eller förblindad? Ledaren i dagens Kurir gör ett försök att anpassa konserthuset i Gävle till den moderatblåfärgen. Men minns jag inte alldeles fel så är konserthuset snarare lila. Det ansågs ju lite pinibelt att Gevalia staden snarast byggt konserthuset likt en kaffeburk Löfbergslila. Brynäs contra Färjestad ni vet.

Roligaste jämförelsen av äpplen och päron är det när ledaren skriver att Reinfeldt har större förtroende än vad det övriga allianspartgierna får i opinionsstöd.

Men det är klart att man inte ska prata om event. krackelerande opnionssiffror inför en stämma. Men det passar å andra sidan så klart OA att lyfta fram.

Kul att OA nu också verkar ha löst tvisten om varifrån namnet "Pite femfem" kommer. Min Thomas vars morfar jobbade en hel mansålder där visste berätta att det handlade om den lag. Och så verkar det vara. Även om jag också hört om telefonnumret. Kan det möjligen sammanfalla - att telefonnumret också var 55?

Och ni som vill läsa NSD:s debattsida får idag hålla er till nättidningen. För åtminstone i min tidning hade de dubblerat Nöje på bekostnad av debattsidan.

Det är lite kul för där kommer svaret från den "anonyma" Sven Lundberg. Han som är fd ordförande för arbetarkommunen i Boden. Och också fd riksdagsledmot för s. Är det medvetet att han inte ska kunna identifieras då man inte som Kuriren berättar att han kommer från Degerbäcken, Boden? Det salt han strör är ju betydligt saltare om man vet vem han är?

Nu är det sen avfärd idag igen!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

I dag kan man läsa på Astrid Bomans blogg att det brinner hos som Astrid kallar honom "Nassen Arnold"
Vidare har man redan på denna blogg redan fått konspirationsteorier om -varför-det brinner.Hon skriver vidare om att guvenörs palatset brinner ner så får han säkert en "ny och finare stia"
Mer vill hon nog ändå tro att det är ett guds straff om än hon är ateist att det brinner eller som hon själv uttrycker det"Om jag inte vore ateist skulle jag väl hellre tro att det är guds straff"
Astrid Boman med flera anammar konspirationsteorier snabbare och utan mer eftertanke än väderleksrapporten.
Så sant som är skrivet i Dygdernas bok av William J Bennet "Medkänsla är en dygd som tar andra människors verklighet på allar,deras inre liv och känslor lika väl som deras yttre omständigheter,"Det är en aktiv beredskap för samhörighet och solidaritet" Detta synes saknas i mången text vilket gör mig bedrövad.

Skulle det vara bättre om Astrid Boman med flera fick tillfälle att gå i söndagsskola månne?

2007-10-25 @ 08:04:30
Postat av: Ylva Mjärdell

Så sant som är skrivet i Dygdernas bok av William J Bennet "Medkänsla är en dygd som tar andra människors verklighet på allvar,deras inre liv och känslor lika väl som deras yttre omständigheter,"Det är en aktiv beredskap för samhörighet och solidaritet"

2007-10-25 @ 08:10:23
Postat av: Anna

Kankse vi skulle haft medkänsla med Hitler också, han var ju trotts allt frukten av hemska familjeförhållanden....

2008-01-21 @ 08:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback