Bromskloss, hi hi!

Tur jag har varit och klippt mig - och fått ögonbryn. Det vill säga lite färg på de där ljusblonda stråna ovanför ögonen.

Så hade jag  något att höja på när Karl Petersen diskuterade tillsammans med Börje Lööw på radion. Karl Petersen sa att Börje Lööw var en riktig bromskloss som alltid sa nej så fort det var någon förändring på gång. Och Börje contrade indignerat att så kallade ju borgarna oss förra perioden. Inte snällt tyckte Börje som sa att vi har ju ändå suttit i regeringen tillsammans ändå.

Riktiga brösttoner från kommunalrådet.

Och hemma är jag redan klockan 5. Varit och köpt ljung - 10 stycken i en första omgång. Men fortfarande blir jag så himla trött i hela kroppen av det eländiga ömmandet. Men bättre är det - och får jag nu sova ett par timmar så kanske jag hinner pilla ner en och annan ljungkruka.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja så har äntligen även "Kalle sosse" insett att hans tidigare partner är en bromskloss. Sanningen är väl ändå att han utgör hela bromssystemet både fot och handbroms. En som sätter käppar i det rullande hjulet kanske mest för att höras och synas.

2007-09-25 @ 20:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback