"Första jönsare"

Idag ska jag vara ute hela dagen och följa en skoldag. Känns nästan lite pirrigt - som när man var "första jönsare". Varför sa dom så - när man började skolan förr i tiden?

Gäller i alla fall att inte komma försent. Ordning och reda var det ju "major" Björklund påkallat. Något litet problem är väl att vi inte sa någon exakt tid.

Nättidningarna hänger inte med i mina morgonvanor - inte ens ledaren är utlagd i Kurirens nättidning. Då är det inte så kul att kommentera. Eller rättare sagt måste jag skriva så mycket för att få något sammanhang när det inte går att länka. Och lat och snålt om tid - så jag får avstå - åtminstone denna morgon.

Fast jag kan väl skvallra att kommunchefen Marcusson är på tapeten i båda tidningarna. Kommunledningen har sagt upp hans avtal som vd för värmebolaget och det görs nu stor sak av det.

Hade jag hamnat i kommunledningen i Jokkmokk så hade nog det första jag gjort varit att köpa ut Marcusson. Det är ju ingen hemlighet att det var han som styrde Jokkmokk och att Kent Ögren var hans handgångne man.


Mobiltelefoner - och därmed kameran - lär jag ju inte heller kunna vifta med så mycket idag. Det gäller väl framför allt att se till att den inte ringer under lektionerna. Leva som man lär var det. Men ett och annat foto hoppas jag kunna publicera framåt kvällen.


Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback