Kalle trixaren!

En sak måste jag i alla fall skriva av mig. Som nästan i förtroende kom Karl Petersen i förmiddags och kramade en lapp. Han var ju förtjust i breda majoriteter. Om vi kunde tänka oss att stödja hans förslag om att inrätta en familjecentral 2009 under förutsättning att landstinget var med så kunde han tänka sig att dra tillbak deras avslagsyrkande. På Kd:s motion om att inrätta en familjecentral nr 2.

En familjecentral som tidigare var inplanerad till 2007men som vänsterpartiet inte fick igenom i förhandlingarna med sossarna på den - enligt Börje Lööw - goda gamla tiden då vänstern fanns i stadshuset. Då utlovades prövning 2008. Det blev inget i 2008 års budget heller.


Men nu skulle karl P storsint utlova en familjecentral 2009.

Det tog ju oss ett tag att överlista honom. Det var ju precis samma gamla avslag. Bara taktiskt trixande för att sossarna inte ville stå för ett avslag för ett populärt förslag.

Familjecentral 2009 var ju precis det han sagt tidigare i budgetdebatten.

Känns bara som ett trixande för att visa att protokoll och dagordningar frän vänsterns tid inte gäller nu. Synd att en viktig åtgärd för barn och föräldrar får sitta emellan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback