Nu tar vi ett kulstuk

Inte gnälla - det finns det som värre är en ledbruten liten kropp! Och mycket som är roligare. Lite bildbevis från senaste tiden.

Börjar med rester från landsmötet och dess Nostalgiträff

46461-572



Det var Åse som sa det - det ser ut som en Ku-Klux-Klan dukning. Men så är hon också dotter till sektledaren Alf Sundström i Arjeplog.

46461-573

Det är han till vänster som rår för det - Peter Örn "back in town". Det var Peter Örn som en gång fick Jens att gå med i FPU - Kopparbolägret 1984. Susann Torgerson till höger - fd organisationschef - nä hon har inte fått sparken men ni vet ´hur det är - när organisationen äntligen är på plats och fungerar så börjar man omorganisera och skapa kaos. Så jag vet inte vad henes titel är idag.

46461-574

Nu övergår jag till Nostalgiträffen. Från vänster Arne Toresson, Jack Olsson - legender som jag bara hört talas om - det slutade strax innan jag började 1977,

46461-575

Mesta kändisen sitter till höger, Anders Jonsson. Skribent i varje tum. Kortvarig chefredaktör på DN. Som en uppslagsbok om det mesta - kan Luleås historia massor med bättre än jag själv. Helnykterist skrivit böcker på temat "Tusen miljoner kostar supen" - med reservation för siffrorna.

46461-577

En avslappnad före detta partiledare samtalar med "legenden" Toresson.

Men nu beter sig datorn som en gammal härk - så fler bilder får ni vänta på till någon annan kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback