Bara FÖR hemskt?

Jag bävade lite för hur kvällpressen skulle frossa i den Österrikiska tragedin - och blev glatt överraskad när det faktiskt var först 4-5 nyhet i Expressen - men i gengäld hade Aftonbladet brett på. Och det torde bli lika långlivat som skriverierna om försvunna Madeleine.

I spåren av denna tragedi känns det småttigt att reta sig på alla dessa bilagor i lokaltidningarna. Men retfullt är det när den halkat på sida och tidningen inte går att vika ihop.

Och en bunt reklam hade jag fått i den nya postlådan som posten satt upp. Både lådorna och ställningen ser ut som om den skulle platsat i forna sovjet - ska fota den vid tillfälle. Uppenbarligen är det posten som märkt upp lådorna - nog kunde de satt dit en skylt om nej till reklam. Fast nu får jag väl lova att stå ut den månad som är kvar så får hon som kommer bestämma över lådan.

Något för "miljömupparna" att ta till sig - höjda energiskatter betyder höjda fraktkostnader - och ökad arbetslöshet. Älvsbyhus ser ett hot om halvering av arbetsstyrkan i Älvsbyn. Myntet har en baksida också - som en del konsekvent vägrar att se.


Nu har Kuriren nätredaktör kommit på plats där jag får koll på var sonen är idag - landstingstyrelse klockan 13.00.


Vi kan vidare glädjas åt att Tullen blir kvar i Haparanda - i gengäld hotas konservering i Kiruna. Jämna plågor så att säga.

Idag ska jag egentligen inte jobba alls - jag gjorde min veckokvot igår med en 15 timmars dag  - vilket också kändes i de flesta delar av kroppen - märkligt.

Men jag ska åka in en sväng till Karin - hon hade något hon ville rådgöra om. Och så har jag några ärenden innan det är dags att hämta hem mor från sjukhuset. För att därefter åka med far till optikern.

Nu kör jag igång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback