Kom igen Kvantum!

Inte ska det väl vara Coop som blir först  och ensam ute på arenan? Kom igen Kvantum! Nog ska vi väl kunna handla via nätet hos er också?

Fast stackars alla små bya- och kvartersbutiker - fast det här kanske vore något för dom också? Jag vet att våran affär här i byn funderat i de banorna. Och jag skulle gladeligen beställa de jag kunde där. Men som det är nu orkar jag bara inte åka på flera butiker för att få ihop det som behövs.

Och jättedåligt samvete har jag för att jag knappt handlat i byn i sommar - jag skäms. Vilket gör att jag drar mig för att gå dit. Moment 22 liksom.


Far är återbördad hem nu - ultraljudsundersökningen av hjärtat var till belåtenhet för läkarna. Fast vad det betyder för patienten vete fåglarna. Och ingen medicinlista med hem - och ingen att diskutera medicinering med. Ringde avdelningen men journalen hade försvunnit från avdelningen lika snabbt som far. Syster Cecilia och jag utbytte ju vissa funderingar runt medicineringen - men sånt försvinner som ut i tomma intet!


Nog måste det vara märkligt att de inte ska kunna slå på datorn och kolla vilka mediciner han fick i går kväll? På Europas modernaste sjukhus?


Blev ett snabbfika med Rolf Nilsén när jag var på väg att hämta pappa. Han satt i sin rullstol  vid fiket och eftersom avdelningen ännu inte ringt för avhämtning så fick vi oss ett fika och en pratstund. Han är fortfarande vid riktigt gott mod,

Vilket jag väl själv också är - efter att ha haft en utvärderingsträff med allianspartierna vid 17-tiden. Vi var samtliga riktigt nöjda med Noliasamarbetet. Och Stefan är en klippa - honom gillar jag!


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

säg det bara inte till han. han kan juu börja tro att han är något.... :D

2008-08-22 @ 21:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback