Skördemarknaden krävde sitt

Åter från en trevlig eftermiddag i Boden. Härliga möten med människor från olika skeden i livet - gamla skolkamraten Kurt - som faktiskt bor i BYN men som jag aldrig träffar här. Många politiska vänner från andra partier. Dock blev jag besviken på moderaterna som tydligen slagit igen sin stuga strax efter lunch. Det är att bryta mot en viktig marknadsregel - man kämpar to the bitter end! Det enda jag anade mig till av allianssyskonen var Olle Lindströms stämma från scenen. Och det är inte det bästa man kan få av Olle.

Och turen sitter i - inte gick jag lottlös härifrån heller - en hemsydd shoppingkasse på Röda Korsets tombola. Fast 40 spänn kostade den mig ju - men det var ju till ett gott ändamål.

Kul att ha med mina SV-tjejer - Gerd och Marja-Liisa - som var i montern för "nya" Studieförbundet Vuxenskolan - den hopslagna Boden-Luleåavdelningen. Folkpartiets och SV:smonter var nära varandra - liksom  centerns förstås.

Inte mycket till inköp i övrigt - lite enbärs- och rönnbärsgele till mor och far. Och Havtornsdito till kusin Kerstin. Och en tornedalsgrillkorv av Per Granlund och en Souvaskebab snett ovanför kyrkstugorna - de två sistnämnda till mig själv.

Har hämtat in mina rentvättade lakan och frottëhandukar. Vilken ljuvlig doft! Nu ska jag knata upp med presenten till kusin Kerstin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback