En kort sejour

Det bli en kort sejour för Pia Sandvik - nu lämnar hon som rektor vid LTU óch blir länsråd i Jämtland. Ingegerd Palmér hade jag rätt mycket att göra med - men den här damen har jag knappt träffat. Jodå - vi har nog hälsar på varann någon gång.

Jag får precis som Anders Sundström önska henne lycka till. Klart att det måste vara skönt att slippa pendla till Östersund - inte guds bästa kommunikationer dit.

Alldeles för kort sejour är det också att bara vara 3 timmar på jobbet - även om jag drygar ut dem lite. Fast jag har just kommit på att jag är en riktig väderkärring - alltid mycket sämre i kroppen när det är lågtrycksväder. Därför förstås jag hade så värk i natt - så nu ser vi fram emot lite kyla.


Nu ska jag dra ut lite ärenden för att så småningom hamna i Sunderbyn.


Och Ann O Nym - Birgit är förstås ingen Kd-tant! Och det var förstås mest skämtsamt. Har inte sett debattprogrammet - men även om det kändes svårt och konstigt att tacka nej - så var det nog klokt av privata och personliga skäl. Måste tänka på mig någon gång också - inte så många andra som gör det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback