Bara hopkärvad?

Efter att ha gjort ett pass i varmbassängen kändes benen helt klart bättre och armarna sämre, Det senare gjorde att jag bävade för kvällen - men jag måste säga att några snäpp bättre känns det.

Kanske jag bara är lätt (fast hårt) hopkärvad?

Så himla bra kändes det då inte när jag duschade efter passet - och duschcremen vägrade att löddra. Och luktade dessutom svagt parfymerat vilket är högst olämplig i den miljön. Och brukar inte behäfta mina produkter. Än mer desperat när vattnet inte tog på smeten. En blick på flaskan visade att det rörde sig om bodymilk - inget tvålliknande alls.

Nåväl jag hastade iväg fort därifrån till Kulturen Hus för lunch. Hur mycket folk som helst. Men kan lätt konstatera att placeringen av buffén är en skrivbordsprodukt. Inte bästa och snabbaste lösningen för stora konferenser som ska utfordras.

Upp till kommunhuset och avvecklade telefonen. Nu återstår bara en e-mail adress. Tror jag.

Och hur det var så blev jag kvar till halvfyra.

Glömde förstås att berätta att jag var och köpte mig en födelsdagspresent - i förväg förstås - från mor och far. Konstpäls från Lindgrens som mor visste att jag var för snål att köpa själv.

Och nu är jag hemma sen halvfemtiden. Lite ögon på sprinttävlingen vid slottet. Senast jag var i Stockholm för någon vecka sen fanns inte en snöflinga . nog kan jag fundera hur "eko" och hur nödvändigt det är att tillverka/skrapa ihop spår mitt i huvudstaden?

Fast kul att notera att "eko" drottningen Maria Wetterstrand går från klarhet till klarhet. Ska bli intressant att se hur "näbbskogänget" vid kongressen ska tackla
detta.

Nu blir det lite plock här hemma. Allt som jag bestämmer mig för att slänga känns som en seger!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback