Njutbar dag

Riktigt härligt att förflytta sig till stan i morse. I den lite senare timme som nu råder. Egentligen handlar det om två timmar mot innan jag var tvungen sluta träna. Då åkte jag ju från BYN tjugo över sex för att stå först i kön till Nautilus.

Ljuvligt var det med kallgrader och gnistrande snö. Ljuvligt också att åka förbi stadshuset och veta att där satt dom på nian och sammanträdde - och livet rullar på utanför och där är jag utan saknad.

Ja livet förändras och vi med dem. Fast riktigt ouppdaterad känner jag mig inför frågan om det är för lite eller för mycket
Metal i stan.

Någon blandar in SSAB men av svaren att döma så kan jag möjligen gissa på musik - och det finns väl ett antal band med metal och metalic i namnen - väl - eller fanns. Inte min kakbit det här på något sätt.


Fast nu när man är före detting så ids de väl inte fråga en. Och surströmming kommer jag väl aldrig mer att få vara testätare för. Vilket jag fått vara väldigt många gånger. Dock tror jag faktiskt att jag aldrig fått vara med och testa semlor.


Och hade jag blivit inviterad till det så hade jag tackat nej - av princip äter jag aldrig semlor före fettisdag - och då ska det vara fars hembakade.


I år är vår premiär dessutom en vecka sen - det blir fettisdagsmiddag i morgon.


Och det går fort när man har roligt - min arbetstid var slut redan klockan 12. Men idag drar jag över lite - frysen i källaren hade pajat så jag blev utan mat.


Men nu ska jag dra - dock återvända lite senare för ett ryck med en brevhög till låda eller post.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback