Revirpink - he he

Barnledigt - jaha det var därför hon skulle återkomma efter sommaren - Carin. Med C eller K - tänk att jag inte kan mana fram bilden om hur det stavas.

Det var därför hon visade upp snuttar från alla trevliga program hon gjort - så att vi alla kan jämföra med "Bolibompatjejen" som Jens skrev i en kommentar. Hon ska ta över. Någonstans har nog detta gått genom mina ögon och öron också.

Nu kommer kommunledningen att få avslöja om de talar om glaset som halvtomt eller halvfullt. Jag har ju kommenterat det tidigare -  det här med fjärrvärme eller ej på villaområden i Luleå. Den här
insändaren speglar på ett bra sätt vad det handlar om. Att tänka nytt, kreativt och komersiellt - fast tyvärr är det inte vad Leab visar upp i denna nyhetsartikel.

Dyrare i centrum - det gillar vi som bor på landet - även om Sunderbyn inte får räknas till landet ibland - men inte heller till staden. Någon amöba mitt emellan. Ungefär som Målhyror. Ett sätt att skriva om det förhatliga ordet Marknadshyror. Men så klart är det samma sak - och det är naturligtvis ett bra instrument om det används rätt. Om det nu är så superintressant att bo mitt i smeten ( eller sk-n) så får man väl betala för den närheten och den servicen.

Är jag egoistisk nu? Men jag hörde igår om en som just flyttat från "periferin" (jodå det var från Erland Nilsson del av kommunen) och in till riktiga centrum av centrum. Han sa att han fick gå ner till garaget var fjortonde dag och kolla om han verkligen hade en bil. Och det är klart - på fjorton dar har min bil kostat rätt mycket


Ja - idag ska jag annars jobba mina 3 timmar. Och så göra lite ärenden - hämta pass och vad det nu var!!


Men jag hörs nog från stolen där inne i det dyrare centrum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback