Mycket tar pris

Det är mycket som "tar pris" bland nyheterna idag. Och att sova länge har också ett pris. Dagen känns stympad då jag inte steg upp förrän halvåtta. Och tidningarna var proppfyllda med sånt som jag inte bara kan skumma över.

Dagens rubrik är nog
"Förnyartalibaner" - vi tog en dust med Fritz Olsson husen vid senaste Månadsmötet - bara för att klargöra just att hos oss var det majoritet för "Förnyartalibanerna". Det gäller ju att inte lämna några "surdegar" efter sig till efterträdaren. Så att linjen även framöver blir rak och tydlig.

Och hövdingen läxar upp länspressen. Det är lika larvigt som de som gör FÖR stor affär av Niskas resa och tomten till Kalla. "Han som sa det han var det" - skrattretande. Läs gärna även Mats Ehnboms krönika.

Klart att tidningarnai måste få tycka, granska och skriva. Inte bara såna här hyllningsartiklar om Kalla. Någon eller några måste vara slaven på vagnen - annars tenderar det att bli som i sagan om Kejsarens nya kläder.

För övrigt tycker att varje kommunfullmäktige i länet ska fatta beslut om att alla som vinner Tour de ski ska få en tomt - då rundar vi likställighetsprincipen.


Annars tillhör jag väl i någon mån de som får andnöd. Säga vad man vill om Björklund med tydlig är han. Resan - vårt klimatsamråd - har börjat. Nu gäller det och se major Björlund får med hela sin trupp eller om vi är några som sitter kvar med andnöd. Fast "astmamedicinen" som kärnkraftsmotståndarna ordinerar - med bland annat flygstopp vid Sundsvall - känns inte som någon bot? I mål ska vi gå med slutgiltigt ställningstagande vid partiråd i oktober. Till dess förefaller det som om sonen kör loket medan mor sitter i sista vagnen!

Den som vill veta mer om vårat klimatsamråd kan nog med fördel gå in på vår hemsida, www.folkpartiet.se

Det finns åtskilligt mer att höja på ögonebrynen för - men mellan dammtussar och inhandlingsresor lär jag väl återkomma.

Ett stort GRATTIS till min kusin Carina i Norge som fyller 50 år idag. Har peppat henne med att det blir bara bättre med åren - just nu gillar jag 59 allra bäst!


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag kan inte hjälpa det men jag känner sorg i hjärtat över att Fritz Olsson huset ska rivas.
Varför har jag skrivit och berättat tidigare.
Tänk att ett gammalt hus kan väcka så många tankar
och känslor....

2008-01-13 @ 02:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback