Brolle i mitt hjärta

Nu vann han - Brolle - mitt hjärta också - med full kraft. Så gullig när han sjöng den töntiga texten om att han är född i en liten by. Töntigt men gulligt - och killen är ju hur charmig och karismatisk som helst. Och visst är det mycket Elvis stuk=hemlandstoner? Fast Brolle får ursäkta - Amazing grace njuter jag nog helst i annan tappning.

Men det är klart - när Burken, Rock Olga, Little Gerhard och Rock Ragge gjorde entré så bleknade ju Brolle något förstås. Kanske en generationsfråga - för en liten nostalgitripp blev det allt med Bueno sera och allt vad de nu drog för gamla låtar.

Gamla far är åter hemma. Och aftonbönen får nog återigen vända sig till Robert Lind i Kramfors. Trots ett förtroendeingivande telefonsamtal från överläkare Mats Eliasson så måste jag säga att nog kan jag förundras att det finns så många läror om vad som är bra för gamla som är oroliga. In med X - ut med X - dubbla X, Förkast X helt och in med Y. Frågan är om hur många ytterligare okända faktorer som kommer att kastas in och ut? Inta bara mellan olika avdelningar på sjukhuset utan också inom samma specialitet skiljer det markant.. Måste erkänna att Robert Lind känns mer förtroende ingivande. Frågan är varför far inte får behandling och råd av en geriatriker? Fast Europas modernaste sjukhus kanske inte har någon sådan?

Nu är det Morden i Midsomer som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback