Jobbet suger

Jobbet suger kraften ur mig. Jobbade till kvart över ett. Sen åkte jag jag lyxade till mig med en mellan ost och två (!) chili cheese.

Gurkmajonäs är en av de onyttigare och äckligare produkter som finns. Får alltid särskilt påpeka att jag INTE vill ha gurkmajonäs - det har hänt att det blivit fel ändå. Och det är ÅCKLIGT, Ostburgare ska ätas med salt, peppar och lök. Plus gärna extra ost. Lite orginaldressing kan gå an - men faktiskt godare utan. Konstaterade jag idag.

"Int kan jö vänt till hoja ätit sig mätt" (inte kan jag vänta till hon har ätit sig mätt) är ett citat från verkligheten här i byn. En något otålig man väntade att bli betjänad på "Förreninga" som affären hette här. Damen före skulle smaka på det mesta innan hon bestämde sig. Och för mig var det idag som för den mannen - de som var före mig i charken skulle ha egen design både vad avsåg färg och form på pålägget. Och tunna skivor. Jessus - nog får de expediterna också ha tålamod.

Ja jobbet suger - jag kom hem kvart i 3. Och vilade middag, Skulle bli till klockan 17 men det blev 18.15,

Sen har jag fuskat i hemtjänstbranchen ikväll igen - var och plockade in lite från trädgården och då blev det medicinutdelning också. Och Lisa kom och gjorde resten.

Kan det verkligen heta att det
brinner i Renön - nog borde det väl heta Renön? Piteåborna är ju förstås inte i stugan utan på stugan - så man vet ju aldrig. Men nu lät det som om Renön tillhörde Luleå kommun?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback