Rumphugget?

Ledaren i Kuriren är "rumphuggen" idag - sista meningen är inte avslutad. Fast på nätet kan jag konstatera att det bara är ordet "kommer" vilket jag väl kunde räkna ut - i alla fall att det skulle vara den innebörden.

Apropå rumpor - det brukar vara många såna nakna på Pridefestivalen så skulle jag vilja ställa en samvetsfråga till Jan Stefansson, kristdemokratisk ledmot i SL:s styrelse:: Skulle Du har reagerat på samma sätt om det var Djurgårdens hockeylag som fick flaggor sponsrade på bussarna? Förmodligen inte - det här är ett utslag av homofobi. Vi har inget emot dem men...

A-laget stör och polisen och kommunledningen handfallna. Kommunalrådet tror inte att det är rätt väg att gå att anställa vakter. Det skulle bara flytta problemet någon annanstans. Frågan är vilken väg kommunalrådet tycker är rätt? Eller ska vi ha det på det här viset. Och uppenbarligen stör inte polisen tillräckligt mycket. Håkan Ershammar bekräftar att det är effektivt att beslagta alkoholen vilket är fullt möjligt och lagligt då det råder alkholförbud i stadsparken. Eftersom flaskor burkar ogenerat vandrar runt så skulle det nog inte vara något större problem för polisen att torrlägga - om så varje morgon.

Fast med koppling till alkohol så är ändå det här betydligt mer ororande - Oroande onyktra föräldrar. som artikeln heter i NSD och "400.000 barn lever i riskfamiljer". Det handlar om barn som växer upp med föräldrar som dricker oroande mycket. Det är klart att de sätter sina spår att barnen inte kan lita  på sina föräldrar. Men något spår hade artiklarna inte satt vare sig i NSD eller Kuriren.

Och nu verkar det som om det är avfärd för kusin Kerstins son Anders - mot Uppsala/Stockhom fvb Göteborg. Hinner säga hejdå på väg till frukost.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Är det bara beslutsgången han är kritisk mot så har han förmodligen helt rätt i sak. men om det är som du antyder att det finns andra underliggande orsaker så är det fel av honom.

Att han sen tycker att presidiet och därmed styrelsen inte ska lägga sig i vad vd och därmed tjänstemännen gör är fel. det ska dom visst, vad ska man annnars med en bolagsstyrelse till? visserligen ska dom inte lägga sig i detaljfrågor. men att föreslå en sak borde dom kunna få göra, om det sen är det upp till tjänstemännen att avgöra om det är förenligt med företagets policy, och därmed bevilja eller avslå.

2008-07-25 @ 09:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback