Tung eller inte

"FRA, fegisar och föredettingar" är rubriken på Sticket idag - ännu ej kollat om det är länkbart. Folkpartiriksdagsledamöterna som gick på DN-debatt tillsammans med 3 före detta partiledare kallas fegisar. För att de vill ompröva lagen.

Det påstås att de gamla partiledarna dammats av för att ge tygnd åt arikeln - men att det inte är "tunga". Ja det kan ju alltid diskuteras - har inte bevakat nyheterna så noga men nog har jag ändå sett både Maria Brömster och Benqan W intervjuas i TV på bästa nyhetstid. Och att Kurirens ledarsida nu ägnar kraft åt det har väl ändå gett avsedd effekt - iså måtto är någon eller några tunga.

Tydligen har två ytterligare föredettingar gett sig in i debatten. Daleús och Johansson - före detta centerpedare. Jag hart inte sett det själv - bara läst det i dagens Stick - som förstås inte var länkbart. De kräver folkomröstning. Om det är var för sig eller tillsammans vet jag inte, Frågan är vad vi ska folkomrösta om? Om Sverige ska ha signalspaning eller ej? Eller om det handlar om teknikaliteter om på vilket sätt spaningen ska ske?

Shit va sur jag blir på mig själv som ids skriva om detta.

Den stora nyheten annars som behandlas både på
ledarplats och nyhetsplats är att sossarna och Kip ska gå ihop. Men först en medlemsomröstning. Och Harald Eriksson spår redan att de kan splittra partierna.

Annars kan vi gratulera Reinmhold idag. Och Reine också.

Inte hällande regn - men väl strilande har det varit hela natten. I går kväll öste det väl ned ett tag. Men hyfsat varmt 14 grader. Kändes faktiskt ljummet när jag hämtade tidningen.

Nu blir det att knata iväg i nattkläderna till frukost igen. Två minuter kvar till servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback