Tungt artilleri

Inga lättviktare precis - fyra fp-riksdagskvinnor tillsammans med tre före detta partiledare vill ha en omprövning och en förutsättningslös diskussion om FRA-lagen.

Jämförelsen med pappersbrev och buggning är onekligen kompromenterande. Och fortfarande skriver man här om trafiken som av tekniska skäl passerar in och ut i Sverige. Trodde den var utsorterad i den kompromiss som blev.

Lilly har hämtat tidningarna idag - i regnkappa. Men nu skulle jag kunna tala om uppsprickande molntäcke - hoppas det fortsätter.

Men om inte annat kan jag tro på 25 grader och sol i morgon - då jag dels ska skjutsa mor till vårdcentralen och dels själv ska ta hot-stone-massage.

Fester, marknader och hemvändardagar präglar tidningarna. Och reor förstås.

Och förstås borde jag ha inlett med ett STORT GRATTIS till vår kronprinsessa. Noterar att det inte bara är jag som har problem med stavningen av namnet. Kuriren skriver ViKtoria i rubriken men ViCtoria i bildtexten på sidan 16. Icke länkbart.

Nu ska jag ta en snabbdusch innan frukost. Planerna har varit gräsklippning och morotsgallring. Vi får se åt vilket håll vädret tar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback