Alltid på en söndag?

I min värld kommer opinionsmätningar alltid -nästan - på en söndag. Men nu hittade jag Synnovates undersökning på DN:s nättidning. Lite förargligt att man inte ser när artikeln är utlagd. Och andra sidan är det väl bra att söndagen inte förstörs av att Sd får 3,9%.

Idag får jag tacka min 84-årige granne att hon hade hämtat in tidningarna. Jag var lite sen - kvart över fem - men å andra sidan är tidningarna mer än lättsmälta idag. Och lär väl så förbli någon månad framåt. Kurien har bytt ut sin insändarsida mot Sommartider. Vilken jag inte hittar på nätet. Och i NSD har debattsidan byttts ut mot en artikeln om ett bröllop med 50-talsstuk.

Och idag gratulerar jag Alice Larsson i Piteå på hennes namnsdag. Och vete rackarn om hon inte fyller år också. I alla fall i dagarna så grattis till det också. Adolf som också har namnsdag idag känner jag nog ingen nu levande person. Annars fanns det en Adolf här i byn när jag växte upp - han med den berömde nordsvenske travhästen Gildor!

Själv börjar jag semestern idag. Dock blir det lite avtrappning med någon eller några timmar på jobbet. Om inte annat så mella frissan och sjukgymnasten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback