Bloggberoende?

Ser att Camilla lägger ner sin blogg över sommaren. Synd - det är trevligt att följa en fd kollega. Men då inser jag också att jag är bloggberoende. Att inte blogga för mig är ungefär som att jag skulle sluta äta eller sluts andas.

Det är min livsluft - kanske ett utagerande för att drömmen att bli journalist aldrig förverkligades.

Jag älskar verkligen det skrivna ordet. Att ibland fundera om betydelsen av ord som bara rinner fram. "Ekivåk" - som säker är stavat med  talspråk och som är svårt att översätta. Att helt plötsligt fundera över stavningen av ett ord som jag skrivit tusen gånger. Att våga skriva "fotölj" fast jag vet att det inte stavas på. För att inte tala om de lilla bordet vi har vid sängen - heter det "nattduksbord" eller "nattygsbord". Det finns nog ytterligare en variant.

Ja jag gör en del nyttiga saker också - men mycket tid går åt till föräldrarna - men jag har bestämt mig för att glädjas åt det jag hinner göra istället för att sörja det jag inte hinner. Det går långsamt att skapa ett hem här - men så blir jag ändå riktigt nöjd med varje sak jag hinner med.

Ikväll blev det gardinprovning i "kammarn" - spetsgardiner. Och alldeles förtjusande! Tyvärr blev fotot inte bra och dessutom törs jag inte skicka Telia online något mer innan jag vet vad det kostar.

Nu ska jag hålla på Spanien så länge jag orkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback