Ingen överraskning

Jan Bergsten skriver i NSD att moderaterna överraskar med att inte kräva skattesänkning. Snarare var det väl en överraskning att de krävde de förra året. Strategin för de nya moderaterna var ju att tvätt bort stämpeln efter Bo Lundgren som skattesänkarparti. Men det budskapet hade inte nått till Mattias och Luleå. Eller om det nu var Bjarne och Lidingö - därom tvistade ju bland annat Bo östman.

Tänk så olika det kan vara på olika avdelningar på sjukhuset. På 61:an medicin har jag inte sett en läkare ens en gång skymta förbi. Inte ens fast jag bett att få tala med en. Medan Anders (vars efternamn jag glömt) på infektion nästan alltid kom smygande förbi - fanns i närheten.

I går när vi kom upp till sjukhuset fanns far inte på sitt rum. Eftersom han från och till är förvirrad var det ju till att ana ugglor i mossen. Jag och en undersköterska tog utevägen - själv fick jag gå runt hela sjukhus området. Man ska vara frisk för att orka med sjukvården - en sanning som blir allt mer uppenbar. Nu återfanns han en våning ned av sin ansvarige sjuksköterska.

Men endast Gud vet har han hade befunnit sig och inte vi kommit och saknat honom??

Mycket händer hela tiden - och jag hinner inte riktigt med. Nu har jag i alla fall startat kriget om fars felbehandling. Skickat ett brev till läkarna med min bild av vad som hände vid akuten. Få se om det blir någon reaktion. Får väl ta mörka solglasögon när jag knatar upp idag.


Vilket jag ska göra rätt tidigt - vid halvtio. Sen ska jag leverera en nyckel till några Luf-tjejer som ska låna partiets övernattningslägenhen. Hur och var återstår att se - länge leve mobiltelefonen. Och om Gud är god (kors vad mycket gud det blev) så ska jag hinna med det och lite till för att vara klockan 12.00 och se Sara spela fotboll i Alvik.


Så nu startar jag promenade över "prärien". Första stopp är Kerstins växthus - sen mors och lite övrig vattning där. Få se om jag kan få en gröttallrik idag.


Hörs framåt natten!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback