Onda ögat?

Häftigt - Obol Bosse har gett ut en bok - Onda ögat. Kan du att det blir en storsäljare här i kring i alla fall. Spännande att se om han avslöjar några med sylt kvar på fingrarna?

Att bo i Sunderbyn är spännande - till vänster har jag Boden med en borgerligt dominerad allians och till höger en stockkonservativ och urröd kommunledning i Luleå. Men det fantastiska är att oppositionen låter ungegär likadan på båda ställena. Här är det Bodensossarna som tycker till om Kris i den kommunala skolan.

"Niskakratin" får en knäpp på näsan. Den så kallade upphandlingen av skolskjutsar får underkänt av länsrätten. Men det är väl förmodligen som att hälla vatten på en gås. Det gäller att tro på tesen och droppen och stenen - och hoppas att väljarna vaknar till.

En knäpp på näsan är på väg till en av stans krögare. Misstänks för grovt bokföringsbrott. Kan undra varför detta fick så små rubriker - det handlade ändå om husrannsakan och fästmö som stoppades vid gränsen på väg på semester?

Min dag idag kommer väl förmodligen vara på temat i denna artikel - "Tusentals skadas i vården varje år". Ingen idé att säga när och hur jag kommer att befinna mig på jobbet - verkar vara inne i ett stim nu där ingenting någonsin blir som planerat. Tur jag har en förstående arbetsgivare och ett "fett" flexkonto.

Grattis till Sara och Lisas tremänning Solbritt som har namnsdag idag. Och till Solveig Eriksson på invandrarservice - till vilken mina tankar går då och då i dessa dagar. Inte lätt att ratta det nu efter branden.

Och faster Solveig i Alvik. Och Solveig - vår rikdagsledmot från Sundsvall. Grattis alla!

Nu möter vi dagen!

Kommentarer
Postat av: Joe

Lyssna och blogga om vad du tror om Obolsläktingen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback