Pläderar Kuriren för dödsstraff?

Kan kallas "genomskinlig" i Kurirens ledare idag - Mugabe. Och "ohängd diktator". Förvisso är det väl så att om någon ska utses "värdig" ett dödsstraff så ligger väl Mugabe väl till.

Nu tror jag inte det är dödsstraff Kuriren åsyftar - men för mig är innebörden i ordet "ohängd" något som inte har med död att göra utan mer ett skämtsamt uttryckt för någon som inte uppför sig. Så ur mitt perspektiv var det för snällt som tillmälte till Mugabe.

Snällt var det därmot inte i NSD där de norrbottniska männen som kollektiv påstås vara "feta slöfockar som också avstår tandläkaren". En och annan kanske ska känna sig träffade men de flesta duger väl?

Idag gratulerar vi alla som heter Elof och Leif. Leif känner jag så många att uppräkning icke låter sig göras. Så ett kollektivt grattis till er alla inkluderande Elof i Kypasjärvi.

Synd om människorna sa redan Strindberg. Och inte är de kul för alla som börjar semester idag att mötas av "mul" och 10 grader. Karin på expen hon har tur - för hon gör sin sista arbetsdag idag. Och i morgon blir det väl sol och värme?

Just nu ringde mor om frukosten - så på med brallor, T-shirt och Hondas Hellyhansen jacka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback