Botar - botar ej!

Så var det det här med baciller contra virus. Gult snor contra grönt. Lite orolig blir jag - kulmen är nog inte nådd ännu.

Men om nu doktorn kan bota förkylning - varför har vi då inte ett husapotek hemma så vi vet precis vad vi ska ta?

Känns ändå lite oroligt med tanke på avresan från landet på söndag. Å andra sidan kan jag inte annat än påstå att botandet varit bättre i utlandet än hemma.

Den som lever får se.

Och apropå Uppdrag granskning ikväll så köper jag aldrig något per telefon. Många arga har jag haft i telefon - och de flesta har aldrig återkommit när jag bett dem skriva en rad. Har blivit hotad med strupcancer och det ena och andra.

Den andra delen av Uppdrag granskning handlade om den så kallade Transporttjänsten som ska forsla ut utvisade personer ur landet.

Kan bara konstatera att det var ett uppvisande av totalt avsaknad av civilkurage - från våra statliga myndigheter. Alltså fatta - har man fingrarna i syltburken - så måste man berätta att dom varit där. Inte sitta och säga att jag hade bara lillfingret där - ett fall. Och sen visar det sig att de minst hade haft både händerna där - i alla fall sex fall!

Nu ska jag försöka komma till ro - men trots att jag är trött och snuvig - så är jag samtidigt pigg. Ingeborg i Sundsvall påstår att den är rosenroten som är boven!


Höres i morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback