En viss insikt

Onekligen har jag fått det - en vissi sjukvården. Inte bara se senaste veckornas sjukhusvistelse för mor och far - utan också mängder av vårdcentralbesök med remisser hittan och dittan. Så jag kan bara hålla med Robert Svartholm.

Det ska bli spännande idag att höra hur sjukhussjukvården utnyttjat funder ars tid på sjukhuset för att underlätta vårdcentralens uppföljning. Kan gissa att jag inte kommer att bli nöjd.

Bättre samverkan efterlyses också denna debattartikel av Bengt Svensson och Håkan Karlsson, rikspolischef resp. länspolischef. Och båda är tillförordnade. Jag kan undra hur det kan komma sig att vår länspolichef inte tillsatts än. Tänker regeringen underkänna även denna rekrytering? Får ringa Lars på Brobyn idag.

Och ringa svärdotter Lotta som har namnsdag idag måste jag komma ihåg. Grattis!

Sandor Berglund har skrivit om att EU-kommissionen fått en anmälan om att Bodens kommun gett otillåtet företagsstöd till tvätten. Men Sandor "glömmer" biten med kravet på skadestånd från landstinget.

Tänk om det blir verklighet - 25 miljoner av skattepengar i skadestånd för tvättsåpan - då kan väl knappast Ögren sitta kvar?

Och ytterligare kommer det att gle(s)na i leden. Kristina Zakrisson aviserar att det är rätt tid att sluta. I politiken. Till valet 2010. Men tydligen så ryktas det om att hon sökt jobb i Kiruna och ska sluta tidigare. Hon dementerar men är det sant så lär väl media ha grävt fram det till i morgon.

Mera från Kirunas horisont. I den insändare (ej länkbara) i NSD påstår Karl Rune Bergdahl att löntagarnas köpkraft ökat med 33 % åren 1991 - 2001 - medan utvecklingen varit 0 % för pensionärerna under motsvarande tid. Om den uppgiften är sann så är det ju en skam för välfärds Sverige?

Nu ska jag kasta på mig lite kläder - om det nu finns kvar tillräckligt i lägenheten? Och sen dra till mor. Förmiddagen på jobbet och sen blir det vårdplaneringsmöte klockan 14.00. Får hoppas att inget tillstött - så pappa äntligen får komma hem till krattningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback