Karusellen går!

Tio för de stora och fem för de små...tralalalala!

Jobbade bara "kvoten" idag. Har disciplinerat mig och gör en realistisk lista vilka arbetsuppgifter jag ska hinna med. Och så nöjd jag blir när jag strukit allt. Då tänker jag att i morgon är det en ny dag och en ny lista.

Så jag hämtade mor klockan halvett och så var vi hos fadern på lasarettet i en dryg timme. Inga medicinskt ansvariga syntes till och ingen röntgen än. Men det är bara skönt att han får vara och vila upp sig. Fast idag pratade han om att komma hem och använda krattan.

Kusin Kerstin sköter utfordringen av mor och mig. Idag var det köttfärslimpa och köttfärsbiffar med broccoli som var kryddad med västerbottensost. Jag låtsades inte om osten i poängräkningen - lite får jag väl ljuga för mig själv. Fast trots upprepade lögner så är det bara 2.2 kg kvar till påskaftonsnoteringen! Fast med mina 82 väger jag mest i familjen - vilket inte varit fallet så ofta.

Körde några vändor med grejor innan jag sen åkte upp till far halvsex. Han var trött efter maten så det blev ett kort besök.

Kompis Birgit stod och väntade som överenskommet klockan halvsju. Tre vändor med två bilar gjorde vi och öste in prylar i stallet. En del borde verkligen ha åkt direkt till tippen. Men den vändan får jag ta när jag kommit ur lägenheten och in i den andra.

Mycket nära att åstadkomma 7 års olycka med en spegel - men den höll för en hård smäll vilket får tolkas som ett gott tecken.

För övrigt tyckte också kompis Birgit - liksom svärdotter Lotta tidigare - att jag bytt upp mig i boende. Trots att det inte än är gjort någon make-over av lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback