Berättigad kritik?

Gunnar Lassinantti brer ut sig med kritik mot arrangörerna av MR-dagarna. Palmecenter hade fått sin monterplats i Lärkan i gymnasiebyn. Nåstan inga deltagare hade hittat dit.

Mitt i gymansiebyn - där det kyrllar av ungdomar. Kan man få en bättre plats med tanke på att det var ett samarrangemang med bland annat SSU och Unga Örnar?

Nog vore det väl snarare på plats med självkritik än berättigad kritik? Pierre Schori kanske inte är så intressant ändå som ni själva tror i er propå?

Lägg till det att herr Lassinantti lite försåtligt överlåter till läsarna att bedöma om anmälan 5 månader före var att vara för sent ute. Utan att tala om att anmälan kanske skulle vara inne 7 månader före.

Oavsett anmälningstid så är det naturligtvis klokt av arrangörerna att hålla på principen först till kvarn! Och Lassinantti trodde uppenbarligen att det i hans hem(s)tad skulle kunna tränga sig in i Kulturens Hus på andras bekostnad. Skönt att Röda Korset höll på sig.

Och vad ska vi för övrigt med busstationen till? Jag frågade lite försiktigt om jag kunde köpa biljetter för både tur och returresan - och svaret var att jag inte kunde köpa några biljetter alls annat än på bussen. Och på bussen kan jag enligt hemsidan köpa med mitt vanliga busskort - för resor i Norrbotten. Men hur är det med resor till Våsterbotten.

Men i kassan på Kvantum kan man i alla fall köpa trisslotter!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

MR dagarna var partipolitiskt obundna och det med all rätt då mänskliga rättigheter går över alla gränser, även de politiska.



Det är märkligt att man inom S vill till att revirpinka i det som är partipolitiskt obundet, fast egentligen inte, för det visar vad man egentligen ser till och det kanske som allra mest är egennyttan på bekostnad av annat.



Det finns ju de som vill revirpinka i andra partipolitiskt obundna projekt också, typ Norrbotniabanan.



Mycket märkligt att man har ett sådant behov av att framhäva partiet på bekostnad av till synes allt annat, oavset vad det gäller.



Kan man inte göra något för den goda sakens skull utan att framhäva antingen sig själv eller partiet man verkar inom måste man i sanning vara mycket fattig i sina intentioner, sin gärning och sitt värv.

2008-11-18 @ 14:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback